Over ons

Brons Beelden is de Nederlandse specialist op het gebied van unieke en onderscheidende bronzen beelden. Wij zijn echte liefhebbers en deze webshop is de beste plek om woonaccessoires, (relatie)geschenken, unieke cadeaus of bijvoorbeeld sportprijzen te kopen. Van moderne beelden, dierenbeelden tot sporters, van klassieke beelden tot kandelaars, er is voor elk wat wils!

Bij ons vindt u de perfecte decoratie voor in de woonkamer, slaapkamer, in de tuin of binnen uw onderneming/kantoor. Dus ook voor bedrijven zijn wij de partij door ons unieke concept om een beeld te huren of een abonnement af te sluiten bij ons.

Het team van Brons Beelden helpt u graag om het geschikte bronzen beeld te vinden. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Laat het ons weten, ons assortiment is ruimer dan hier is gepresenteerd. Wij gaan graag voor u op zoek, net zolang totdat wij het juiste beeld voor u hebben gevonden. Neem dus gerust contact met ons op via telefoon (06) 420 890 70, het contactformulier of ons emailadres info@bronsbeelden.nl. 

Garantie
Onze 14 dagen 100% geld-terug-garantie stelt u in staat om met vertrouwen te kopen. Als u onverhoopt niet tevreden bent met uw aankoop, stuur deze dan terug en we helpen u een beeld te vinden dat wel volledig naar uw zin is. Geen enkel probleem, wij gaan voor 100% tevreden klanten! 

Assortiment
Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe bronzen beelden. Houd daarom deze webshop goed in de gaten of volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.