Huren / abonnement

Beeld(en) huren of een abonnement op onze beelden?
Bent u na verloop van tijd vaak weer toe aan iets nieuws in uw woonkamer, slaapkamer of uw tuin? Of wilt u als ondernemer regelmatig wisselen van beelden in uw kantoor of binnen uw onderneming? 

Wij van Brons Beelden bieden u deze mogelijkheid, met een fantastisch en uniek concept: HUUR of neem een ABONNEMENT op onze beelden!

Profiteer van deze unieke mogelijkheid om regelmatig een nieuwe look, sfeer en uitstraling te realiseren, op elke plek bij de gelegenheid die u maar wenst. Geniet dagelijks van uw verfrissende, luxe en nieuwe beelden en ontvang complimenten van uw gasten voor uw wisselende en sfeervolle smaak!

Huren
Wij bieden onze beelden flexibel te huur aan, interessant en ideaal voor een korte periode. U kiest een beeld en de periode van huren (minimaal 1 week), wij sturen u een prijsopgave. Na akkoord sturen wij het beeld naar u op. De voordelen van huren op een rijtje:
- Als opvallende eyecatcher om indruk te maken, bij speciale gelegenheden als verjaardagen, feesten en partijen of bijvoorbeeld bij een jubileum
-Flexibel wisselen van beelden zodra u een nieuw beeld in uw huis, tuin, keuken of kantoor wilt

Abonnement
Ook kunt u bij ons een abonnement afsluiten voor langere duur. De minimale duur van gebruik van onze beelden binnen ons abonnement is 3 maanden. Een uniek concept en interessant en zeer gunstig voor u vanwege:
- het gemak
- geen grote investering voor de aanschaf
- frequente wisseling van beelden en daarmee keer op keer een frisse en nieuwe uitstraling

Bezorgen en ophalen
Uw beeld of beelden worden bezorgd en weer opgehaald. Bij het abonnement krijgt u elke periode zoals door ons afgesproken, de door u zelf gekozen beelden op locatie bezorgd. Handig en makkelijk toch?

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag met u in contact via ons contactformulier of e-mailadres info@bronsbeelden.nl Wilt u dan gelijk het beeld of de gewenste beelden erbij vermelden?
Op basis van uw verzoek, maken wij een offerte voor u op. Na uw akkoord leggen wij dit vast in een overeenkomst en..... Genieten maar!

Het team van Brons Beelden